ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στην κυβέρνηση για την επιδοματική πολιτική και την ανέχεια της πλειοψηφίας των πολιτών άσκησε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας,

ο οποίος ενόψει της ανοιχτής εκδήλωσης με της συμμετοχή του Νάσου Ηλιόπουλου και του Αλέξη Χαρίτση στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του προγράμματος του κόμματος, τόνισε πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να είναι λαϊκοί άνθρωποι και όχι να λαϊκίζουν.

«Η επιβίωση των νοικοκυριών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυστυχώς με επιδόματα δεν έχουμε αποτελέσματα. Η ακρίβεια έχει τσακίσει τους επαγγελματίες και φυσικά και τις επιχειρήσεις», είπε ο κ. Κωνσταντινέας, ο οποίος ως βιοτέχνης ζει εκ των έσω τα προβλήματα.
«΄Όσοι φούρνοι δεν έκλεισαν τα χρόνια του μνημονίου, έκλεισαν τώρα. Οι άμεσες λύσεις είναι στο πρόγραμμα μας. Προφανώς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, όμως πολλά μπορούν να γίνουν», είπε ο κ. Κωνσταντινέας, θυμίζοντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με τις μεγάλες αλυσίδες και άφησε απ’ έξω τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στρέφοντας στις πολυεθνικές τους καταναλωτές. Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωνσταντινέας μίλησε για την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και άφησε πλεόνασμα στη χώρα, παρά τις μνημονιακές συνθήκες.

best-tv.gr

ΒΙΝΤΕΟ

Exit